Maria July 23, 2019

Rostbef USA to prawdziwy rarytas dla każdego miłośnika wołowiny. Zwany przez Amerykanów “męskim stekiem” ponieważ jest trochę twardszy niż antrykot i stawia lekki opór przy gryzieniu. Charakteryzuje się jednakże niesamowitą smakowitością, bukietem mięsnych smaków, którego brakuje delikatniejszym, rozpływającym się w ustach elementom. “Must be” każdego szanującego się Steak House’u. Amerykańska obróbka uwzględnia okrywę tłuszczową potrzebną do uzyskania większej soczystości, bardzo dobrze sprawdza się przy dłuższym sezonowaniu na sucho.

Dostarczamy element zarówno w klasie PRIME jak również CHOICE.

Produkt chłodzony lub mrożony w zależności od życzenia Klienta.

*Porcjujemy na steki na specjalne zamówienie.

PRZEPISY:

GRECIAN BEEF STRIP STEAKS & MUSHROOM KABOBS

STEAK AU POIVRE

CLASSIC STEAK DIANE

SPICY KOREAN BEEF & CUCUMBER APPETIZER

CARNE ASADA