Maria November 14, 2019

Restaurant Challenge ’32 w Hotelu Renaissance 

Szefem kuchni restauracji jest Andrzej Bryk, który swoje wieloletnie doświadczenie zdobywał m.in. w pięciogwiazdkowych hotelach w Polsce i zagranicą. Jego pasją jest odkrywanie staropolskich receptur i przygotowywanie z nich dań w nowoczesnym wydaniu. Szef proponuje gościom kuchnię polską w nowej, autorskiej odsłonie.  Menu zawiera także fantastyczne propozycje kuchni międzynarodowej oparte na składnikach najwyższej jakości.

Restaurację wyróżnia dogodne położenie dla podróżujących z Lotniska Chopina na Okęciu. Dzięki lokalizacji naprzeciwko terminala A możemy w niej zjeść przed wylotem lub od razu po wylądowaniu już od wczesnych godzin rannych (od 5:00) aż do późnego wieczora (do 23). To także ciekawa propozycja na zorganizowanie lunchu czy spotkania biznesowego, które można urządzić m.in. w specjalnym private dining roomie.

Restaurant Challenge ’32 w Hotelu Renaissance 

ul. Żwirki i Wigury 1H, 00-906 Warszawa