0
  • No products in the cart.

Restauracja Mirage

Restauracja Mirage to główny punkt gastronomiczny w Airport Hotel Okęcie. Przez cały dzień tętni życiem i fascynuje – bogactwem oferty, oprawą posiłków i sprawnością obsługi. Tutaj podawane są osławione już bufety, pożywne śniadania, lunche i kolacje. Znakomici kucharze na bieżąco komponują dania przy stacjach live cooking w obecności gości, uwzględniając indywidualne preferencje i smak. Oferta à la carte z propozycją wybornych dań kuchni międzynarodowej przyciąga zarówno gości hotelu, jak i mieszkańców Warszawy.

Szef Kuchni: Jarek Podstolski. Dewizą kuchni Airport Hotel Okęcie jest własna produkcja i świeżo przygotowane dania. Najważniejsza jest jakość produktów i zmysłowy wymiar potraw.
Ukształtował swój profil i wysokie standardy pracy, gotując dla gości w środowiskach międzynarodowych i dyplomatycznych, a także uczestnicząc w licznych projektach pokazowych promujących kuchnię polską za granicą. Specjalista kuchni francuskiej i żydowskiej.

Restauracja Mirage
Komitetu Obrony Robotników 24, 00-001 Warszawa
Telefon: 22 456 80 00
www.airporthotel.pl