0
  • No products in the cart.

Ed Red

Ed Red jest jednym z najlepszych steakhouse’ów w Polsce. Pierwszym steakhousem sezonującym mięso na sucho, koncentrującym się w pełni na najwyższej jakości mięsa wołowego. Odwiedzający restaurację mają gwarancję, że zawsze mogą zjeść tam doskonałego, aromatycznego i kruchego steka wysmażonego w punkt, zgodnie z życzeniem. Ed Red jako jedna z kilku restauracji w Polsce, został uhonorowany trzema najbardziej prestiżowymi rekomendacjami w świecie gastronomii: organizacji Slow Food Polska, przewodnika Michelin „Main Cities of Europe” oraz Gault & Millau.

Szef kuchni: Adam Chrząstowski – kucharz i szef kuchni z 25 letnim międzynarodowym stażem. Pracował w pięciogwiazdkowych warszawskich hotelach Bristol, Sheraton i Rialto. Podróżował po Europie i Dalekim Wschodzie. Na pierwszym miejscu stawia smak, a następnie teksturę i wygląd dań. Współpracuje ze Slow Food, pisze felietony i organizuje szkolenia kulinarne, jest Jurorem wielu konkursów kulinarnych. W 2011 roku był głównym konsultantem kulinarnym Polskiej Prezydencji w UE.

Ed Red
plac Mirowski 1, 00-137 Warszawa
Telefon: 530 051 055
http://www.edred.pl