Maria December 12, 2019

Buchery & Wine

O gotowaniu myślimy w taki sam sposób jak o naszych Klientach – uczciwy. Najważniejsze są składniki. Wiemy skąd pochodzi każdy nasz produkt – nie ważne czy są to warzywa, nabiał, ryby czy mięso. Znamy i ufamy naszym dostawcom. Chcemy aby nasi goście otrzymali od nas to czego również my od jedzenia oczekujemy – prostoty i pełnego smaku.

Mięso zagraniczne sprowadzamy bezpośrednio od najlepszych producentów z Australii, USA, Irlandii, Urugwaju i Wielkiej Brytanii. Trzymamy się zasady, że dobre mięso to mięso które znamy.

Jako pierwsi w Polsce do grillowania steków używamy specjalnego grilla/pieca opalanego węglem drzewnym oraz drzewem. Temperatura dochodząca do 500 st. C gwarantuje idealną karmelizację mięsa, a grillowanie na węglu drzewnym nadaje mięsu niepowtarzalny, pełny smak. W menu znajdziecie pełen przekrój steków, m.in. Rib Eye, New York, T­-bone, Porterhouse, Flat Iron, Rump, Bavette, Chateaubriand i polędwice.

Buchery & Wine
Żurawia 22, 00-515 Warszawa