Maria July 23, 2019

Antrykot wołowy jest elementem doskonałym na steki ale także do pieczenia w całości. Jest bardzo marmurkowy i przez to delikatny po obróbce termicznej. Ten szlachetny kawałek wołowiny będzie również dobrze sprawdzał się w przypadku dłuższego dojrzewania na sucho. Obróbka techniczna elementu jest bardzo prosta. Polecamy jednak zapoznanie się z opracowanym przez nas manualem rozbioru, który pokazuje ile możliwości daje ten z pozoru nieskomplikowany element.

Dostarczamy element zarówno w klasie PRIME jak również CHOICE.

Produkt chłodzony lub mrożony w zależności od życzenia Klienta.

*Porcjujemy na steki na specjalne zamówienie.

PRZEPISY:

PESTO-RUBBED RIBEYE ROAST

BLACKENED BEEF RIBEYE ROAST SURF AND TURF

RIBEYE ROAST WITH DIJON CRUST AND ROASTED GREEN BEANS

BEEF RIB ROAST WITH YORKSHIRE PUDDINGS

BEEF RIB ROAST WITH LEMON GLAZED CARROTS & RUTABAGAS